Despre

Cursul de Televiziune

Cursul de televiziune pentru copii, contribuie la o dezvoltare armonioasă a copiilor pentru că ei învață să-și învingă emoțiile, să își cultive creativitatea prin dezvoltarea vocabularului și a spontaneității.


Un copil care își formează aceste abilități de vorbire va fi mai sigur pe sine, stare care îi va permite să comunice mai bine, să interacționeze mai mult și să acumuleze cât mai multe și mai diverse experiențe.


Pentru copiii care urmează cursuri de dicție comunicarea va fi mai ușoară și vor atrage cu siguranță atenția asupra abilităților lor de vorbire.

Grupe De Vârstă

7-11

ANI

12-14

ANI

Module

Dicție
Dicție

Dacă ne dorim ca mesajul nostru să fie înțeles, acesta trebuie transmis logic și expresiv. Și cum fără voce nu putem face acest lucru, acest instrument trebuie acordat și antrenat în permanență. Iată câteva dintre obiectivele urmărite în cadrul orelor de dicție: * Dezvoltarea abilității și capacități individuale în legătură cu vorbire * Eliminarea temerilor și angoaselor personale (trac, emotivitate, crispare, blocaje) * Conștientizarea problemelor evidențiate în felul în care ne exprimăm

press to zoom
Public Speaking
Public Speaking

Arta de a vorbi în public nu este un talent cu care ne naştem, ci rezultatul muncii şi a dorinţei nostre. Se spune că dacă eşti convins că vrei să devi cineva sau ceva, treaba este deja pe jumătate făcută. Abilităţile de comunicare şi expunere a ideilor în public, trebuie dezvoltate şi încurajate de timpuriu! Încă de la vârste fragede, educaţia copiilor a devenit una dintre priorităţile principale ale părinţilor. În mare parte, succesul depinde de cât de bine ştim să ne prezentăm.

press to zoom
Dezvoltare Personală
Dezvoltare Personală

Grupul de dezvoltare personală este o întâlnire cu celălat, o întâlnire ce permite fiecăruia să se descopere și să se dezvolte în acord cu propriile resurse. Într-un astfel de grup, în care copiii se simt în siguranță, se simt acceptați si valorizați pentru ceea ce sunt, ei experimentează (într-un mediu sigur) situații dificile cu care se confruntă în viața de zi cu zi și își descoperă resursele personale pentru a le face față. EXPRESIVITATE, EMOȚIE, ÎNCREDERE ÎN SINE.

press to zoom
Inițiere În Lumea Radioului
Inițiere În Lumea Radioului

Radioul este o lume a imaginației și creativității, oamenii de radio reușind să creeze lumi prin arta cuvintelor și magia vocilor. Este locul în care comunicarea reprezintă mult mai mult decât simple cuvinte înșiruite frumos, ci este un tot unitar între poveste, pasiunea cu care această este spusă, corectitudinea vorbirii, zâmbetul nevăzut din spatele microfonului, dar simțit din plin de către ascultători. Toate acestea sunt învățate pas cu pas și se împletesc perfect cu talentul nativ.

press to zoom
Comunicare În Lb. Engleză
Comunicare În Lb. Engleză

Comunicăm în limba engleză și punem accent pe dezvoltarea exprimării verbale prin metode variate şi inedite. Pornim în călătoria cunoașterii descifrând tainele sunetelor limbii engleze, dar şi codul literelor care le ascund. Comunicăm, citim şi scriem pe măsura vârstei, neuitând de cel mai bun profesor, joaca. Ne axăm pe comunicarea din viața reală si le dăm posibilitatea micuților să exploreze, să învețe șii să-și dezvolte cunoștințele lingvistice într-un mod distractiv si plăcut.

press to zoom
Fotografie & Imagine
Fotografie & Imagine

Datorită telefoanelor inteligente, din ce în ce mai mulți copii ajung în spatele camerei de fotografiat de la vârste fragede. Dacă la început poate fi văzută ca o activitate amuzantă pentru copii, tot mai mulți părinți își dau seama că fotografia le poate oferi celor mici o nouă perspectivă asupra lumii.  Pe parcursul cursului ii vom ajuta pe copii sa se familiarizeze cu aparatul foto, sa foloseasca functiile de baza ale aparatului de fotografiat și sa inteleaga mai bine notiunile de compozitie.

press to zoom