top of page
Search

Cursul de Televiziune Acting Studio Brașov
Înscrieri noi pentru toamna 2021!

CURSUL DE TELEVIZIUNE PENTRU copii, îi învață pe aceștia să își învingă emoțiile, să își cultive creativitatea prin dezvoltarea vocabularului și a spontaneității.

Un copil care își formează aceste abilități de vorbire va fi mai sigur pe sine, stare care îi va permite să comunice mai bine, să interacționeze mai mult și să acumuleze cât mai multe și mai diverse experiențe.

Dezvoltare Personală, Dicție, Inițiere în Lumea Radioului, Public Speaking și Fotografie & Imagine.

Aceste discipline formează pachetul ce îmbracă perfect programul educațional interactiv și adecvat al cursului de televiziune gândit de Centru de educație artistică ACTING STUDIO BRAȘOV, deschizându-le celor mici calea spre relaționare și învățare.

Vă așteptăm cu drag în echipa noastră!6 views0 comments

Recent Posts

See All

Vă prezentăm cu bucurie o scurtă parte din rezultatul muncii de peste an. Multumim tuturor celor implicați (traineri, părinți, colaboratori) pentru încrederea acordată. Cei care încă nu faceți parte d

Câteodată trebuie să mai ieșim din sala de repetiții și să arătăm lumii evoluția noastră. Copiii au susținut un workshop plin de pasiune și încredere în fața a sute de oameni în AFI Brașov. Felicitări

bottom of page